Tjäna snabba PayPal pengar

av | Uppdaterad Sep 20, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

snabba paypal pengar

Man kan inte bli rik eller tjäna massor av pengar på detta sätt, men är du sugen på att få lite snabba PayPal pengar så är det fullt möjligt. Få $1 utbetalt direkt till ditt PayPalkonto.

Så tjänar du snabba PayPal pengar

Surveytime

surveytime

Registrera dig på Surveytime.io och fyll i lite uppgifter om dig själv. Det är väldigt enkelt och tar inte så lång tid. Du måste ha ett verifierat PayPalkonto för att du skall kunna ta emot betalningar. När du har knutit ditt PayPalkonto till ditt Surveytimekonto och verifierat din email adress är det bara att sätta igång.

Du kommer att bli presenterad en enkät direkt. Ibland blir man inte godkänd eftersom man är fel målgrupp med då laddar Surveytime en ny så det är god tillgång på enkäter. Det tar ca 5 -15 min att genomföra en uppgift och när man är klar får man välja på antingen Amazon eller PayPal för sin utbetalning. Välj PayPal.

Utbetalningen sker nästan omedelbart. Snabbare pengar än så är svårt att tjäna även om det bara är $1. Nu har jag bara testat detta program en väldigt kort tid och tjänat $5 på ca 40 min totalt. Det är inte mycket pengar men väldigt enkla pengar att tjäna. Det kan lätt bli en liten slant varje vecka.

Freecash

freecash

Freecash har inte lika snabba utbetalningar som Surveytime men man får sin utbetalning inom 24 timmar vilket är relativt snabbt. Det tar lite tid när man först registrerar sig att bli verifierad för utbetalningar men man kan börja samla poäng direkt.

För att låsa upp mer belöningsmöjligheter måste man tjäna ett visst antal poäng, så det är bra om man genomför några enkäter per dag för att kunna hitta mer möjligheter senare. Freecash har inte bara marknadsundersökningar utan man kan också ladda ner spelappar och spela till en viss nivå får att tjäna poäng som blir PayPal pengar.

Du kan tjäna mer än $1 på Freecash per uppgift men då krävs det en del tid. Det bästa sättet att fylla på poäng är att välja snabbenkäter på $0.5 eller lite längre enkäter på $1. Det finns alltid möjligheter att tjäna pengar varje dag fast ibland finns det mer och ibland minder enkäter.

Superpay

superpay

Superpay.me har i stora delar samma utbud som Freecash men snabbare utbetalningar. Det tar ca 8 timmar att få utbetalt till PayPal. Det finns ganska många marknadsföringsföretag att välja bland så det tar inte lång tid att hitta en enkät, trots att vi bor i Sverige.

Deras hemsida är lite tråkig och omodern men ganska lättnavigerad. 100 poäng är lika med $1 så du kan ta ut pengar när du uppnått denna nivå. De betalar ut till Skrill, Bitcoin, Payza och PayPal. Man får $0.20 i registreringsbonus så det tar inte lång tid innan man kan begära en utbetalning. Det är inga stora summor men många bäckar små så.

De tar en 2% avgift när man begär en utbetalning till PayPal och 10% till Bitcoin. För övrigt så är det smidigt och enkelt att tjäna pengar på Superpay.me. Vill man tjäna lite extra pengar på undersökningar så är det en bra sida att lägga till.

Hur mycket snabba PayPal pengar kan man tjäna per dag?

Det beror ju på hur mycket tid du vill lägga ner men $5-$10 per dag är fullt möjligt. Det är ju väldigt lätt att tjäna pengar genom att bara klicka sig igenom simpla frågor, men lägg inte ner för mycket tid. Timpengen är inte jättehög när man fyller i enkäter men ett kul sätt att få lite extra pengar.

Det kan vara smart att spara dina PayPal pengar och använda dem till att investera i tex. ett domännamn och hemsida, utbildningsmaterial eller investeringar. Låt dina enkätpengar jobba vidare och köp inte massa strunt som du inte behöver.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tjäna pengar på NFTs
Tjäna pengar på NFTs

Att tjäna pengar på NFTs (Non-fungible tokens) är ett ganska nytt fenomen men trots det omsätter denna handel stora belopp. För att börja handla med NFTs behöver man inte vara en digital konstnär eller kryptomiljonär. Det gäller bara att vet hur man skall börja. Börja...

Starta med dropshipping
Starta med dropshipping

Dropshipping är inget nytt men har blivit väldigt populärt de senaste åren. Men hur startar man med dropshipping och hur hittar man produkter att sälja? Det går vi igenom i denna artikel. Så fungerar dropshipping Dropshipping innebär förenklat att ett...

Investera i bostäder och fastigheter
Investera i bostäder och fastigheter

Man behöver inte vara miljonär för att börja Investera i bostäder. Det kan vara en bra post i en investeringsportfölj. Vi kollar in vilka de främsta plattformarna är som passar bäst för oss i Sverige. Så kan man börja investera i bostäder och fastigheter Kameo är en...

Investera i p2p lån
Investera i p2p lån

Att investera i p2p lån har blivit ganska populärt eftersom det ger en stadig inkomst till relativt lagom risker. I Sverige finns det främst 6 stycken bolag som erbjuder någon form för att investera i lån. Vi kollar in vilket som är bäst just nu. De 6 bästa...

Börja med Affiliatemarknadsföring
Börja med Affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är ett vanligt sätt att tjäna pengar på en onlineverksamhet. Det är ganska enkelt att starta men det är långt ifrån enkelt att börja tjäna pengar. Men det finns vissa saker man kan göra för att få bättre förutsättningar. Så lyckas man med...